Här nedan kan du läsa mer om våra aktiviteter under hösten 2018:

September,
"Man må och bruka örter och frukt, det är icke skadligt"

  • 21 - 23 september är det Skördefest. Välkommen till oss och njut av lokalproducerad mat & ljuvliga upplevelser! God mat och fantastisk stämning :)
  • 29 - 30 september är det Åland  Dog Show! Självklart har vi öppet hela helgen och alla välartade och artiga hundar är välkomna med in ;) Skördefestmenyn är gällande under denna helg.
  • I samarbete med Åland Curling erbjuder vi Curling och middag/lunch samt någon övrig aktivitet, t ex Vinprovning. Kontakta oss eller Åland Curling www.curling.ax  så skräddarsyr vi ditt event!

Oktober,
"Nu skall man plöja och rågen så, med nytt vin man fasten fylla må."

Fredag 19 oktober kl. 19:00
har vi höstens första vinpovning på Bettys. Det är vår egen somelier, Tepa Charles som handleder oss in i vinernas fantastiska värld. Tillsammans med vinet provsmakar vi denna gång fyra olika delikatessostar.

Pris: 40 euro/person

Bindande anmälan per telefon till oss på Bettys +358 18 38 058

Varmt välkomna till en inspirerande kväll!

November,
"I denna månad gör intet svettbad,
bruka varm mat, senap, litet varm getmjölk,
därav bekommer du ett vackert ansikte."

  • 3-4 November har vi temahelg "Familjen - Tänd ett ljus och minns dem vi saknar". Kom in i värmen på Bettys och avnjut en god måltid lite klassisk musik och njut av stillheten.
  • Fredag den 9 november kl 19:00 hålles höstens andra vinprovning. Tepa Charles hänför oss med viner och ostar utan dess like. Anmälan till oss på Bettys på telefon +358 18 38 058.
  • 11 november firar vi Farsdag! Självklart med en meny helt i Fars smak.
  • Söndag 18 november kl. 15:00 har vi Painting Party med Tepa Charles. Kom om måla din egen tavla. Mer info inom kort...